marți, 13 martie 2012

Plasa impletita de gard XFENCE

Plasă împletită de gard XFENCE



Plasa de gard XFENCE este produsă în fabrica Euro Corporation din Noua Zeelandă, din sârmă de calitate superioară , printr-o nouă şi revoluţionară tehnologie de fabricaţie – forjarea la rece - astfel încât acest produs rezistă în cele mai aspre condiţii meteorologice şi cele mai extreme condiţii de teren.

Nodul X cu o suprafaţă regulată şi netedă, fixează –fără posibilitate de alunecare- firele verticale şi orizontale, asfel încât rezultă în sine o împletitură de gard fermă şi uşor de utilizat. Plasa împletită de gard XFENCE , datorită gradului înalt de fermitate şi rezistenţă, precum şi a posibilităţilor foarte diverse de a distribui firul de sârmă, se pretează la utilizare în orice domeniu, acasă, la păşune, în pădure, sau chiar la împrejmuirea unei autostrăzi, a unui aeroport sau a unei platforme industriale.

Distanţa dintre firele verticale poate creşte de la 5 cm – cu salturi de 2,5 cm- până la chiar 1 m. Distanţa dintre firele orizontale poate creşte în funcţie de necesităţi de la 7,5 cm –cu salturi de 2,5 cm. Înălţimea maximă a gardului este de 2,5 m. În funcţie de necesităţi împletitura de gard, poate fi realizată din sârma cu grad de rezistenţă la rupere mare sau mediu, ori din sârmă moale. Materia primă a împletiturii de gard este prevăzută cu protecţia unică, anticorozivă, galvanică zinc-aluminiu XTRALIFE, pe baza căreia producătorul oferă garanţie anticorozivă de 30 de ani. Singura posibilitate de a pătrunde printr-un gard XFENCE, este de a tăia fiecare fir in parte

Cu ajutorul revoluţionarei plase împletite de gard XFENCE, execuţia gardurilor a devenit mai uşoară, mai rapidă şi mai economică. Ca urmare, raportul preţ - calitate dă câştig de cauză pentru XFENCE în comparaţie cu alte tipuri de împletituri.

Cu siguranţă există un model XFENCE ideal pentru Dumneavoastră!

luni, 12 martie 2012

Plase impletita de gard TITE GRIP

Plasă împletită de gard TITE GRIP

EUROFENCE TITE GRIP este produsă în fabrica Euro Corporation din Noua Zeelandă, din sârma de calitate deosebită, prin modalitatea clasică a nodurilor ce nu permit alunecarea, astfel încât ea rezistă la cele mai aspre condiţii meteorologice şi cele mai extreme condiţii de teren.

Din punctul de vedere al rezistenţei şi solidităţii maxime, aceasta împletitură realizată in mod clasic, cu noduri ce nu permit alunecarea, este imbatabilă. Gardurile asemănătoare, realizate cu aceeaşi metoda tradiţională au o rezistenţă la rupere în medie de 1200-1250 N/mm2, în timp ce împletitura Eurofence Tite Grip are o rezistenţă la rupere de 1400-1450 N/mm2. De asemenea dispune de o protecţie anticorozivă, galvanică unică, zinc-aluminiu, numită XTRALIFE, datorită căreia producătorul oferă o garanţie anticorozivă de 30 de ani.

Pentru comenzi si informatii va rugam apelati: 0748 354529 sau vizionati :www.eurofence.ro

Plase de vanat Xfence

Plase de vanat Xfence de dferite tipodimensiuni. Plase de vanat Xfence de prima calitate, nod in forma X cu 24% mai puternic ca nodul traditional fara alunecare.
Garantie 30 de ani!
Pentru informatii suplimentare sunati la 0748 354 529, sau vizitati www.eurofence.ro

duminică, 11 martie 2012

Plase pentru vanat.

Plase pentru vanat de diferite tipodimensini, plase pentru vanat: cervide, mistret de la producatori de renume. Garantie 30 de ani.

Pentru mai multe informatii sunati la: 0748354529 sau vizitati; www.eurofence.ro

vineri, 9 martie 2012

Proiecte pentru Tarcuri de vanatoare.

Societatea noastra va sta la dispozitie cu o echipa profesionala peuntru intocmirea de proiecte pentru tarcuri de vanatoare.
Eurofence Srl. Mobil. 0748354529

Tarcuri de vanatoare la cheie.

Societatea noastra ofera sevici complete pentru realizarea de tarcuri de vanatoare la cheie. Consultanta, proiectare,autorizare si constructie de tarcuri de vanatoare la cheie prin EUROFENCE SRL din BBRSOV , pentru mai multe informatii sunati la 0747 354 529

miercuri, 7 martie 2012

Gard Electric

Gardul electric modern are o intrebuintare variata de la utilizarea lor pentru protectie impotriva animalelor sau controlul acestora, la protectia de bunuri si valori .
Dat fiind faptul ca utilizarea gardurilor eletrice este din ce in ce mai
frecventa, acest lucru impune reglementari mai stricte din partea Autoritatilor Competente Europene. Comercializarea si instalarea anumitor tipuri aparate de punere sub tensiune a gardurilor electrice se poate face dor prin intermediul anumitor persoane fizice sau juridice competente, care detin anumite pregatiri tehnice in acest sens.
Pentru servici profesionale in domeniul gardurilor electrice,
va rugam apelati: 0748 354 529

Garduri electrice si imprejmuiri profesionale pentru ferme zootehnice

Practicile moderne de crestere animalelor pe pasuni, impun si tehnologii noi care vin in ajutorul fermierilor prin divizarea eficienta temporara sau permanenta a pasunilor.
Fie ca este vorba de un pastor electric( gard electric temporar) sau de un gard electric permanent. Soocietatea noastra va sta la dispozitie cu tehnologii si metode profesionale de cea mai buna calitate si preturi fara concurenta. Apeland la noi, v-eti fi indrumat corect in alegerea si contructia specifica fermei dumneavoastra.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa apelati: 0748 354 529

marți, 6 martie 2012

Garduri pentru tarcuri de vanatoare

Gardurile destinate tarcurilor de vanatoare sunt construite in functie de specificul vanatului, densitatea de populare, suprafata si configuratia terenului, conditiile de mediu si sol etc.
Se folosesc plase cu noduri de blocare, de preferinta de tip "tigh-lock" sub sigla CYCLONE sau in forma "X" sub sigla XFENCE. Ambele variante ofera garantie de 30 de ani fara coroziune, datorita galvanizarii Zinc -Aluminiu.
Se recomanda utilizarea de stalpi de esenta tare sau moale cu rezistenta mecanica mare si rezistenta impotriva putrefactiei naturala sau artificiala. Tipurile recomandate fiid salcamul sau pinul tratat cu Tanalith E.
De preferinta montarea stalpilor se realizeaza mecanic cu utilaje speciale de batut stalpi. Intinderea plasei se realizeaza deasemenea mecanizat sau manual, cu utilaje sau scule speciale.
Dupa realizarea gardului, se pot instala linii electrice suplimentare, "hot wires" pentru descurajarea animalelor de a pune sub presiune gardul.
Linii electrice optoelectrice instalate la inaltime nu sunt necesare, acestea fiind incluse in mai multe astfel de constructii din motive pur comerciale.