marți, 13 martie 2012

Plasa impletita de gard XFENCE

Plasă împletită de gard XFENCE



Plasa de gard XFENCE este produsă în fabrica Euro Corporation din Noua Zeelandă, din sârmă de calitate superioară , printr-o nouă şi revoluţionară tehnologie de fabricaţie – forjarea la rece - astfel încât acest produs rezistă în cele mai aspre condiţii meteorologice şi cele mai extreme condiţii de teren.

Nodul X cu o suprafaţă regulată şi netedă, fixează –fără posibilitate de alunecare- firele verticale şi orizontale, asfel încât rezultă în sine o împletitură de gard fermă şi uşor de utilizat. Plasa împletită de gard XFENCE , datorită gradului înalt de fermitate şi rezistenţă, precum şi a posibilităţilor foarte diverse de a distribui firul de sârmă, se pretează la utilizare în orice domeniu, acasă, la păşune, în pădure, sau chiar la împrejmuirea unei autostrăzi, a unui aeroport sau a unei platforme industriale.

Distanţa dintre firele verticale poate creşte de la 5 cm – cu salturi de 2,5 cm- până la chiar 1 m. Distanţa dintre firele orizontale poate creşte în funcţie de necesităţi de la 7,5 cm –cu salturi de 2,5 cm. Înălţimea maximă a gardului este de 2,5 m. În funcţie de necesităţi împletitura de gard, poate fi realizată din sârma cu grad de rezistenţă la rupere mare sau mediu, ori din sârmă moale. Materia primă a împletiturii de gard este prevăzută cu protecţia unică, anticorozivă, galvanică zinc-aluminiu XTRALIFE, pe baza căreia producătorul oferă garanţie anticorozivă de 30 de ani. Singura posibilitate de a pătrunde printr-un gard XFENCE, este de a tăia fiecare fir in parte

Cu ajutorul revoluţionarei plase împletite de gard XFENCE, execuţia gardurilor a devenit mai uşoară, mai rapidă şi mai economică. Ca urmare, raportul preţ - calitate dă câştig de cauză pentru XFENCE în comparaţie cu alte tipuri de împletituri.

Cu siguranţă există un model XFENCE ideal pentru Dumneavoastră!

Niciun comentariu: